0724537272 info@zitar.se

TRÄDFÄLLNING

Vi utför all förekommande trädfällning, enkel som avancerad och vi har all utrustning som behövs. Inget jobb är för stort eller för litet.

Vi tillämpar RUT-avdrag för privatpersoner.

En entreprenör som du kan lita på i alla lägen

Vi tillämpar rätt metod i kombination med rätt och nödvändig utrustning, för enkel trädfällning men även sektionsfällning, samt klättring.

Många vill ta hand om sly/grenar själva, vi erbjuder givetvis, uppkapning, slyrensning, stubbfräsning, bortforsling. Vi kan också erbjuda kapning till plankor eller något annat roligt projekt.

Visste du att stora träd även om dom står på privat mark kan vara skyddade av lag och får inte fällas utan tillstånd. För att få reda på vad som gäller i just ert fall vänligen kontakta länsstyrelsen och kommunen där ni bor, vi kan hjälpa er med detta.

Vi besöker er

Varje träd är unikt, och för att säkerställa säker trädfällning erbjuder vi alltid att besöka er kostnadsfritt för att kunna avgöra priset och vilken metod vi behöver tillämpa.

Risker med trädfällning

Är trädet högt eller lågt, står det nära elledningar, andra byggnader, är trädet sjukt, eller står det i en sluttning.

Viktiga faktorer som avgör svårighetsgrader och påverkar insats samt priset.

Vi är certifierade

Vi som arbetar med trädfällning är utbildade, kompetenta och har alla försäkringar som behövs för att säkerställa, trygg och säker trädfällning.

 

REFERENSOBJEKT

Här visar vi bilder från vår vardag.

Planering inför fällning
Efter fällning ska det kapas upp
En härlig vinterdag i skogen

Vill du ha träd fällda eller har en skog

som behöver ses över kontakta oss idag.

 

Vi kontaktar dig snarast

8 + 1 =